miercuri, 20 iunie 2012

Revin-ire

Sesises cu multi mihnire si amaraciuni in minte -ca noi prolietarii nu avem suflet decit pentru munca-ci tati ciei implicati in miscari sor lasat pi tanjala.Nimeni nu ie masuri pe motiv cari iesti ci nu vor si si expuni.Ziarul intra in faliment de solutionari.Incepuri si creasca cereri burgheji ci trebi aier conditionat,sucuri nesanatosi cu acid,beri ci ingraja etctetera.
Prasatul ogoarilor intra si iel in faliment ci pisti iarna ,dragii nostri tovarasi taiari prunii dupa ci colectaseri fructeli pientru samavoanca. si numai are unde sade la umbra sau curata di glod galosii cand ploua.IE o hibernari di vara ca si ma iexprimez intelectual cum iesti ieu.
Tovarasi redactor si lasi si iel pi tanjala prins in mismasuri capitaliste si di fraudari a statului prin niplatirea contributiilor banesti catri popor din pregatiri si traduceri deochiate di prin slava,latina vechi si bineintiles englezisme.
Noi ,muierili muncii o sa ne constituim intr-un sindicat a aprozarurilor,textilistilor,mulgatoarelor ,daca nu primim sustineri.Ci egalitate nu vrem dicat daca or nasti barbatii nostri si or alapta intre doua musacale.
La aceasta petitie au sub--scris:Neluta Chistoc,Zambilica Pureci,vecina me cu saispi copchii plus+++++++unile familii romanes nediscriminannnnnnte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu