miercuri, 7 martie 2012

8 Mmartie

Cu pro-fund respect i-mi fac si io debutul in aciest ziar muncitoresc cu atiat mai mult cucat se apropie ziua mamii proletare,sar-bat-ori-ta pentru rezultate ei reproducatoare,fie pe cale naturala  fie prin insamantare artificiala,adica manuala,cu mana omului din ieprubeta in corpul fimiesc direct.
Si pentru ca tovarasul nostru responsabil  cu alfa,bata,izarea in zona rurala ni-a daruit scrierea de mana,tipar si tastatura,vroiesc si ieu sa testez noili meli cunostinte.Asa ci am citit intr-o carti cu copertili groase  ca cand riem sa cotribuim la pastrarea valorilor noastri,noi,fimeile,trebuie si facim multi copchii,di preferat albi si romani,nu din astia ciocolatii si cu popoare ci nu ni impartasesc interesul pentru munca si constructie ,a unii tari mari si supra-populati.Ziua di 8 martie s-a nascut ca o recompensa profunda pentru mamili eroini.
Si io chiar am privit cu admiratie la o tovarasa curajoasa cu 16-saispe copchii.Conducerea astiea burgheza nu a incurajato prin marirea alocatiilor si premii substantialede crestere si educare a copchiilor,aducare corespunzatoare.
Di asta zic ca ia merita sa-i mantionam numele di Maricica Iepurila si sa o felicitam noi pentru pastrarea ideilor pur proletare.Propun si un concediu de vro 6-sasi luni de zili pentru sotul tovarasii care nu a carit nimic ,nici legat de munca la fabrica privatizata,nici di munca di acasa cu cresterea natalitatii.
Noi muierili proletare,sus-tin-em si GREENPEACEul cu Rosia Montana ca nu santem de acord ca sa vina clanuri burghezesti-fasciste sa nio otraveasca cu cianuri...si sa otraveasca si trupurili si mintile sanatoasi a minerilor si minerencilor lor,ce din tati in fii si fiice este.Ca care cand terminau tura contribuiau si iei la natalitate.
Drept urmare zic sa nu uitam ca munca,numa munca,inobil-eaza omul si sa pune, umarul la reintaurarea bunastarii in tara iasta ce-si pierdi valorili sale.
Iar petr.tovarasul redactor,multumiri de gazduire si incredere..chiar de o sa regretati ca io are minte di fimeie si un dar pt mata.Cu stima..PROLETARA DUMNEAVOASTRA.




5 comentarii:

  1. Urăm pe această cale un bum venit tovarşei Mopuleasa care sa alătureat colectivului de redacţiie a noastră.
    Sperăm că în preună vom răspundea mai bine, mai mult şi mai repede scriisorilor dvs.tră şi doleianţelor care le aveţi în legătură cu dînsele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place gazeta asta! Plina de humor...:) Da cine-i Maricica Iepurila?

      Ștergere
  2. Tovarasa Elena Marin-Alexe,Maricica Iepurila iesti o vecina di a mi cari la varsta di 36 di ani are atatia copchii,toti nascuti primavara cand vine barza.iesind la cultivat nutreturi pentru vaci in fiecare an da nas in nas cu barza.fiind iubitoare si protectoare a naturii si pari ca berzili ii stimuleaza ideea de cuib.di astfel spier si aveti ocazia sa cunoastti aciasta tovarasi di incredere cand o sa avieti curiozitatea si ni cunoasteti localitatia.sper ci repede ca daci vine si primavara urmatoari io uit numele urmasilor acestui neam maret.ma bucur ca gasesc intelegere de la o femeie deosebita cum iesti mata.cu stima.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tare interesanta d-na Iepurila si ce-i drept cred ca iubeste tare tarina cu iarba deasa...
      Abia astept sa vina ziua cand voi vizita locurile de care vorbesti draga d-na Mopuleasa. Cu mare drag te citesc.

      Ștergere
  3. tovarisi Sirena,io deja am primit multe cereri di solutionari a unor probleme cari iesti..deci chiar spier ci impreuna o si gasim o rezolvari

    RăspundețiȘtergere