vineri, 9 martie 2012

Dvs.tră ne scriţi, noi vă răspundem pintre rînduri

În 1-ul rînd să urăm bumvenit înc-o-dată suratelor noastre din cînpul munci, adica tov. Mopuleasa şi tov. Ţăranca emanciupată. Ea nu vrea să se semneze cu numile real zice că vroieşte să fie un bocaport a întregii femei de la ţară de oriunde. Cea ce-nseamnă caracter nobi  muncitoresc şi internaţionala în suflet.

În continoare răspundem la maldăru de scriisori care ni la-ţi trimes pe adresa redacţieii.

Lucean Zet. din Brăila: dle. aici-şa nu suntem o redacţie de martimonieale, dacă vreţi s-ă vă împreteniţi cu o tînără mergeţi în parc şi duceţe-o la cofetărie. 2ron50 o prăjture, 3 ron un suc egal drumul spre fericire 5 lei cinzeci. Totuşi vă dăm semnalmentele dacă în caz că-ci vreo citituoare a noastră o interesaţi: 1.56m înăţlime, 88 kile, ochi verzi, musteaţă în-spicată, motocicletă Ij. Serios, cu minte, aspect fizic plăcut.

Mirabella Miaunilă, Tg.ovişte - Vam citit cu lacrime în ochi povestea de dragoste şi abadonare în gară la Tecuci, dimpăcate nu crecă putem da de urma acelui lucrător de la Garda Fumatului, care va sedus în tren şi va abadonat în gară la Tecuci. Dealfel, nici na-m auzit de Garda Fumatului la CeFeReu, crecă aţi fost victima a unui excroc sentimental care va răpit inocenţa. Încercaţ-i să fuma-ţi mai puţin, mai ales în tren.

Orvil Prăpăsteanu, Drumu Taberei, Bucureşti. Dle. dragă, dv-stră v-a trebuii să depuneţi o cerere la minister-ul munci pentru ca să vă includă meseria care vreţi so brevetaţi în catalog-ul de ocupaţiii şi meseri. Totuş îm-i pare rău, nu sunt cumnata vitregă a dl-ui Alecsandrul Mironov şi nu vă pot pune niceo vorbă bună despre meseria de paznic interdimensional care vorbiţi. 

Leonid Tiripleancă, Maliuc. Domnu Tiripleaşcă, dvstră. vă mulţumim căci sunte-ţi un citititor fidel a revistei d-noastre şi ptr.u faptul că vaţ-i făcut abonament la noi încă din '85. Aşi vrea să vă spun totuş că noi existăm abea de anu trecut şi deci cred c-aţ-i greşit redacţiea. Vă desamăgim şi în problema cunpărăturii de alcol sanitar, nu ştiu de ce anume nu se alimentează farmacile din Deltă dunări ăn mod corepsunzător cu acest product, am s-ă mă interesez şi dacă aflul vă interesez şi pe dvstră.

Vă mulţumin ptr.u atenţie,
Sirena muncitoare şi redacţia

4 comentarii:

  1. io am incercat sa citesc printre randuri da cred ca ati scris pre mic sau cu litere chirilice care nu se tasteaza corect de pe tastaturi clasice...printre randuri am inteles asta,prin deductie ilogica feminina;ca dn-ulLucean e un tip misto adica luce de rotofei da fire angelic sensibila si prin urmare datorita colorii ochilor,ca fiindca mia imi place verdeli zic sa-l sfatuiti sa caute o proletara de incredere si ca care stie aprecieze adevarata sa calitate,aceea ca este.
    si am mai inteles printre randuri ca problema dezinfectiei bucale ,faringieni si laringiene in delta e crunta...si io zic sa nu uite ca epsista carmol cu care se poate frectiona intern si extern...si vreau sa zic tovarasii Tarance emancipate ca cu tot cu masina,io tot trebe sa merg pana la bariera ca fiind mercedes veche nu incape pana pi ulita me...de aceea sant trista si sper sa luati masuri ca care sa rezolve acieste probleme ca-mi sare noroiul pana pe batic...cu respect,aceiasi cititoare fidela

    RăspundețiȘtergere
  2. Toarşa, matale şti căci noi nu trebe să spunem noi că oameni este urîţi sau frumoş sau deştepţii sau proşti. Una ca asta se stabileşte în şedinţe sau în sînu colectivului de oameni a munci.
    Casă fiu cinstită, vă spun aşa c-antre fete, şi ţie şi tv-şei Ţăranca emanciupată căci eu nu sumt de acord tot mai puţin cu automobilelele. Ca-ntre fete vă zic deci cum că cînd mergeam la gostat la cînp sau la iaseu cu căruţele sau urtelior cu tractor cu remorca pentru pasageri, aveai posibilitate să te cunoşti cu tineri şi deci asta însemna familia celula de barză a societăţi. Cînd însă eşti în maşină la tine nu poţii să cunoşti pe nimenea doar dacă ei vrun auto stop-ist, cea ce e primeşdios acuma, vez că îţi dă în cap ziua în ameaza mare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cata dreptate aveti cu legaturile socialiste...nu m-am gandit il-logic...voi lua masuri de corectare

      Ștergere
    2. I clarî treaba cu mata sirenî.Cred cî ai ramas cu ceava rădăcini tovărăşăşti...cî pre o traji cu toarsa in sus, toarsa in jios.
      Da ai dreptati cu mini, cî io chiar sunt sî mă sîmt internaţîonală di la satili tăti din romînia.Nuş dacî am grăit, adică mam esprimat bini ori nu.

      Ștergere